Stormy Group

Over ons

Stormy Support & Service

Ons Bedrijf

Stormy Support & Service

opgericht in 2002 en is een merk onafhankelijke technische dienstverlener. 

Wij werken volgens KSK & W; Klantgericht, Service, Kwaliteit & Waar voor uw geld. Dit doen we voor een aantal vaste opdrachtgevers en klanten die in Nederland, België of Luxemburg.

Service maken wij waar!

Een belangrijke indicator is voor ons, de meldingen die we binnen 24 uur oplossen. Dat is in 96,2 % van de opdrachten. Door gebruik te maken van de Stormy my24service-app hebben wij real time informatie icm met een operationele, strategische planning.

Zo weten onze medewerkers real time welke artikelen zij mee moeten nemen voor een storing of wat we moeten bestellen om het onderhoud uit te kunnen voeren.

Onze medewerkers zijn gecertifieerd en zijn in bezit van een technisch paspoort en ervaringscertificaten. Elk jaar organiseren wij toolbox / scholings-meeting om onze medewerkers up to date te houden op elk vlak.

Door ons netwerk van leveranciers en relaties / partners ,MKB familiebedrijven met dezelfde drive die wij hebben,  is er maar weinig wat we niet kunnen realiseren en leveren.

Hekwerk, led verlichting, infrastructuur, metselwerk, staalconstructies en/of bewerkingen, elektrotechniek, hang en sluitwerk etc. Door deze samenwerkingen ontzorgen we u volledig.\

 

 

Stormy Support & Service

De voornaamste werkzaamheden

Onderhoud

Klanten worden door ons benaderd voor het maken van een onderhoud-afspraak. Zo bepalen we in overleg met de klant wat voor hen het beste moment is om het onderhoud uit te komen voeren. Tijdens het onderhoud maken wij gebruik van  inspectielijsten per product, overheaddeuren (elektrisch en handmatig), laadbruggen, shelters, rolluiken, docklights  en een verscheidenheid aan veiligheidsproducten. Deze inspectielijsten worden allemaal digitaal verwerkt en aangeleverd met daarbij een samenvatting en analyse. 

Vervolgens wordt indien nodig een offerte gemaakt voor werkzaamheden die voortvloeien uit de inspectie.

Storingen

Worden gemeld via onze Stormy app ; binnen 24 uur zijn we op locatie in 96,2 % van de gevallen lossen we dit direct op. In de overige 4 % moeten we onderdelen en of producten bestellen.

Projecten

Ook kunnen wij voor de vervangingsmarkt, renovatie of nieuwbouw de benodigde producten leveren e/o offertes maken.

Heeft u interesse?
Neem dan nu contact op!